close
Овој оглас не е обновен долго време. Детаљите за огласувачот не може да бидат прикажани.

Baram rabota

baram rabota kako prodavacka vo prehranbena prodavnicA,butik ili bizuterija , cuvanje deca, imam 20 god i sum studentka.Odnapred BLAGODARAM
  • Цел на огласот: Барам
  • Регион: Куманово
  • Категорија: Услуги » Помош во домот
  • Објавен: пред 2 години, 9 месеци
  • Број на прегледи: 1041
  • Краток линк: http://oglasuva.me/o/16902/