close
Овој оглас не е обновен долго време. Детаљите за огласувачот не може да бидат прикажани.

Lek za nadvoresni i vnatresni hemoroidi i zapek.

lek za vnatresni hemoroidi i zapek:
sirup-600 den.
maslo za spricanje-300 den.

lek za nadvoresni hemoroidi:
losion-300 den.
mast-300 den.
  • Цел на огласот: Продавам
  • Регион: Скопје
  • Цена: 600.00 mkd
  • Категорија: Препарати и лекови » Лекови
  • Објавен: пред 2 години, 5 месеци
  • Број на прегледи: 3208
  • Краток линк: http://oglasuva.me/o/19759/