close
Овој оглас не е обновен долго време. Детаљите за огласувачот не може да бидат прикажани.

Lek za zgolemena tezina,masnotii,holesterol,za slabeenje

za lekuvanje na zgolemena tezina na teloto, od masnotii vo krvta,holesterol,trigleciridi,zamasten crn drob, za slabeenje.
  • Цел на огласот: Продавам
  • Регион: Скопје
  • Цена: 1200.00 mkd
  • Категорија: Препарати и лекови » Чаеви
  • Објавен: пред 2 години, 6 месеци
  • Број на прегледи: 3416
  • Краток линк: http://oglasuva.me/o/19760/