close
Овој оглас не е обновен долго време. Детаљите за огласувачот не може да бидат прикажани.

Se prodava nov stan kaj Mlecen restoran

Se prodava nov stan kaj Mlecen restoran od 40 m2 na prizemje
  • Цел на огласот: Продавам
  • Регион: Скопје
  • Површина: 40 метри квадратни
  • Категорија: Недвижен Имот » Станови
  • Објавен: пред 3 години, 4 месеци
  • Број на прегледи: 833
  • Краток линк: http://oglasuva.me/o/10474/