close
Овој оглас не е обновен долго време. Детаљите за огласувачот не може да бидат прикажани.

Prodazba na Studija, Stanovi / Apartmani I Kuki/ Vili na Halkidiki

Prodazba na Studija, Stanovi / Apartmani I Kuki/ Vili na Halkidiki na prviot krak Kasandra i na vtoriod krak Sitonia do najubavite plazi na Halkidiki,
Dokolku ste zainteresirani isprate e-mail I nie ke vi ispratime prezentacija na Apartmanite I Vilite vo Hanioti, Gerakini, Kriopigi, Polihrono, Skioni, Pefkohori, Paluri, Porto Karas I Sani Resort,
Trosocite za transfer na nedviznosta komplet na vase ime prosek e od 10-15% vo zavisnot od mestopolozbata I koga godina e graden objektot,
Kompletna administrativna postapka za prenos na nedviznost e 2nedeli,

Studia I Apartmani 25 do 130m2
Vili od 67m2 do 350m2
Odalecenost na nedviznostite od 5metra do 1km od plaza,

ПРОДАЖБА НА СТУДИА, СТАНОВИ/ АПАРТМАНИ И КУКИ/ВИЛИ НА ХАЛКИДИКИ, НА ПРВИОТ КРАК КАСАНДРА И ВТОРИОТ КРАК СИТОНИА ДО НАЈУБАВИТЕ ПЛАЖИ НА ХАЛКИДИКИ,

ДОКОЛКУ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ИСПРАТЕТЕ ВАШ Е-МАИЛ И НИЕ КЕ ВИ ИСПРАТИМЕ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА АПАРТМАНИТЕ И ВИЛИТЕ ВО ХАНИОТИ, ГЕРАКИНИ, КРИОПИГИ, ПОЛИХРОНО, СКИОНИ, ПЕФКОХОРИ, ПАЛУРИ, ПОРТО КАРАС И САНИ РЕЗОРТ,

ТРОШОЦИТЕ ЗА ТРАНСФЕР НА НЕДВИЖНОСТА КОМПЛЕТ НА ВАШЕ ИМЕ Е ОД 10-15% ВО ЗАВИСНОСТ ОД МЕСТОПОЛОЖБАТА И КОГА ГОДИНА Е ИЗГРАДЕН ОБЈЕКТОТ,
КОМПЛЕТНАТА АДМИНИСТРАТИВНА ПОСТАПКА ЗА ПРЕНОС НА НЕДВИЖНОСТА НА ВАШЕ ИМЕ Е 2 НЕДЕЛИ,

ВАШ КОМПЛЕТЕН СЕРВИС ЗА КУПУВАЊЕ НА ВАШИОТ ИМОТ ВО ХАЛКИДИКИ ВО СОРАБОТКА СО НАША ПАРТНЕРСКА АГЕНЦИЈА,

СТУДИА И АПАРТМАНИ ОД 25-130М2
КУКИ/ВИЛИ ОД 67-350М2

ИСТОТАКА ИМАМЕ ЛОКАЦИИ ЗА ИНВЕСТИЦИЈА ИЗГРАДБА НА АПАРТМАНСКИ/ СТАМБЕН КОМПЛЕКС НА ПОВЕКЕ ЛОКАЦИИ ДО ПЛАЖА

Za podetalni informacii,
Kontakt; Aleksandar
Tel; 070 65 39 65
VIP; 078 85 33 34
Прати e-mail
  • Цел на огласот: Продавам
  • Регион: Скопје
  • Цена: 35000.00 eur
  • Површина: 25 метри квадратни
  • Категорија: Недвижен Имот » Станови
  • Објавен: пред 3 години, 7 месеци
  • Број на прегледи: 4653
  • Краток линк: http://oglasuva.me/o/9206/