close
Овој оглас не е обновен долго време. Детаљите за огласувачот не може да бидат прикажани.

Nov stan pod naem vo taftalidze 2

3 soben stan ,kompletno uredena dnevna i trpezarija,komletno uredena detska,spalna so vgradeni plakari,2 terasi
sopstveno parno na struja

Cena po dogovor
  • Цел на огласот: Издавам
  • Регион: Скопје
  • Цена: 1.00 eur
  • Површина: 80 метри квадратни
  • Категорија: Недвижен Имот » Станови
  • Објавен: пред 1 година, 9 месеци
  • Број на прегледи: 787
  • Краток линк: http://oglasuva.me/o/27439/