close
Овој оглас не е обновен долго време. Детаљите за огласувачот не може да бидат прикажани.

БАРАМ ЦИМЕРКА,

БАРАМ ЦИМЕРКА, за лежај во одлично наместен двособен стан,56м2,кабловска со интернет,парно,на 1-ви кат,Ск.Аеродром.Инф. на тел.070272518