close
Овој оглас не е обновен долго време. Детаљите за огласувачот не може да бидат прикажани.

So bugarski pasos barame rabota se naogame vo germanija

dvajca momci po 30 godini starost barame bilo kakva rabota imame bugarski pasos i geverbe se naogame momentalno vo germanija i sme bez rabota
  • Цел на огласот: Барам работа
  • Регион: Струмица
  • Категорија: Деловни контакти » Вработување
  • Објавен: пред 2 години, 11 месеци
  • Број на прегледи: 1959
  • Краток линк: http://oglasuva.me/o/15229/