close
Овој оглас не е обновен долго време. Детаљите за огласувачот не може да бидат прикажани.

Se bara kuvar-ka,skaragjija-ka za rabota vo Germanija so Bugarski pasos

Se bara kuvar-ka ,skaradjija-ka so Bugarski pasos za rabota vo Germanija vo Frajburg.
Ne e bitno od koj del na Makedonija ste
  • Цел на огласот: Нудам работа
  • Регион: Скопје
  • Категорија: Деловни контакти » Вработување
  • Објавен: пред 3 години
  • Број на прегледи: 2988
  • Краток линк: http://oglasuva.me/o/14312/