MAJSTOR /POPRAVKA /ODRZUVANJE /RENOVIRANJEGRADENJE

MAJSTOR /POPRAVKA /ODRZUVANJE /RENOVIRANJEGRADENJE

Опис:

So dolgogodishno iskustvo vrishime instalacija na struja od sekakov vid po vas izbor i odrzuvanme kuki .vili ,.stanovi ,delovni objekti.zgradi ,fabriki , mnogu brzo i eftinoooo sve sto treba da napravite da se javite na kon tel 076 987 669 doagame na povik ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Услуги  |   Скопје - пред 2 седмици, 2 дена   |  Цена: 1.00 eur
RENOVIRANJE

RENOVIRANJE

Вршиме комплетно реновирање на вашите станови, куќи, дуќани, деловни простори, и други објекти.

Почитувани клиенти, ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Услуги  |   Скопје - пред 2 седмици, 2 дена   |  Цена: 1.00 eur
molerisuvanje/ fasada /gips kartoni /se za vasiot dom

Molerisuvanje/ fasada /gips kartoni /se za vasiot dom

Опис:

So dolgogodishno iskustvo vrishime instalacija na struja od sekakov vid po vas izbor i odrzuvanme kuki .vili ,.stanovi ,delovni objekti.zgradi ,fabriki , mnogu brzo i eftinoooo sve sto treba da napravite da se javite na kon tel 076 987 669 doagame na povik ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Услуги  |   Скопје - пред 2 седмици, 2 дена   |  Цена: 1.00 eur
KAMIN FURNI SIDOVI IZVEDBA OD SIDE DIMENZII I OBLICI EFTINOOO

KAMIN FURNI SIDOVI IZVEDBA OD SIDE DIMENZII I OBLICI EFTINOOO

Pravime plan proekt za izvedba ,formirame cena .
Vrsime gradba na objekti ,kuki ,stanovi,magacini,skladista ,podrumski prostorii,garazi i delovni objekti ,betoniranje,izolacija,sanitarija,vodovod,klima,prno,elektrika,instalacija,molerisuvanje,gipsiranje,
fasadiranje,plocki, parhet,roletni,staklo,stolarija,aliminium i pvc BRZO EFIKASNO I POVOLNO 076 987 669 ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Услуги  |   Скопје - пред 2 седмици, 2 дена   |  Цена: 1.00 mkd
renoviranje kupatila vodovod instalacija plockar sanitarii

Renoviranje kupatila vodovod instalacija plockar sanitarii

Опис:

kompletno renoviranje na kupatila /kujni naj EFTINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Услуги  |   Скопје - пред 2 седмици, 2 дена   |  Цена: 1.00 eur
FASADA TERMO SO NAJ SOVREMEN KVALITET 076 987 669

FASADA TERMO SO NAJ SOVREMEN KVALITET 076 987 669

Pravime plan proekt za izvedba ,formirame cena .
Vrsime gradba na objekti ,kuki ,stanovi,magacini,skladista ,podrumski prostorii,garazi i delovni objekti ,betoniranje,izolacija,sanitarija,vodovod,klima,prno,elektrika,instalacija,molerisuvanje,gipsiranje,
fasadiranje,plocki, parhet,roletni,staklo,stolarija,aliminium i pvc BRZO EFIKASNO I POVOLNO 076 987 669 ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Услуги  |   Скопје - пред 2 седмици, 2 дена   |  Цена: 1.00 mkd
Servis

Servis

Popravka na site vidovi na bravi,i montaza na novi bravi na site vidovi na vrati.

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Услуги  |   Скопје - пред 2 седмици, 4 дена   |  Цена: 5555.00 mkd
ELEKTRICAR – ELEKTRICARSKI USLUGI – NAVREMENO, KVALITETNO I PO POVOLNI CENI

ELEKTRICAR – ELEKTRICARSKI USLUGI – NAVREMENO, KVALITETNO I PO POVOLNI CENI

Искусен и квалификуван тим од електроинженери и електротехничари со специјализирана фирма со 30 години постоење на пазарот, врши секаков тип услуги од областа на електриката – поставување на електрични инсталации во куќи, згради, деловни објекти, хали итн., обновување на стари електрични инсталации, одржување на електрични инсталации, поправка и отклонување на дефекти ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Услуги  |   Скопје - пред 3 седмици, 2 дена   |  Цена: 1.00 mkd
Понуда за заем сериозни и брзо

Понуда за заем сериозни и брзо

добро вечер,
Специјализирана во областа на финансии, инвестиции и заеми меѓу поединците, Нудам моите услуги на сите поединци на добар карактер и пред се во можност да ги исполни своите обврски. Јас се зголеми во следните области:
кредитот: Лична, консолидација, Реновирање, Комерцијална, Студент, автоматски, Други / Разно, бизнис, земјоделство, информатичка технологија ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Услуги  |   Скопје - пред 3 седмици, 3 дена   |  Цена: 1.00 mkd
IZVEDBA - Knauf, Glet, Moleraj, Rafaelo, Fasada....

IZVEDBA - Knauf, Glet, Moleraj, Rafaelo, Fasada....

Spusten Tavan so Gipseni Tabli
Pregrada na Zidovi so Gipseni Tabli - Profil 5cm - 7.5cm -10cm
Oblaga na Zidoli so Gipseni Tabli ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Услуги  |   Скопје - пред 3 седмици, 4 дена   |  Цена: 1.00 eur
izrabotuvame gips karton I moleraj

Izrabotuvame gips karton I moleraj

Izrabotuvame plafoni, pregradni zidovi I se ostanato od gips karton, krecime, gletuvame, lepenje tapeti so ili bez firm.

Agencija za odrzuvanje na higiena -RIVOG

Agencija za odrzuvanje na higiena -RIVOG

професионално чистенје со РАИНБОУ машина
длабинско чистење на вашите лежаи, кревети, гарнитури и тапациран мебел притоа со сигурност вадејќи ги бактериите кои се наоѓаат во нив. Овие бактерии не може да се извадат на друг начин освен со Rainbow системот. Оваа машина помага на луѓе кои се алергични на домашна ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Услуги  |   Скопје - пред 1 месец   |  Цена: 1.00 eur
Profesionalno mestenje bekaton

Profesionalno mestenje bekaton

Profesionalno mestenje bekaton
tel. 070 206 745

ПРОЕКТИРАЊЕ PROEKTIRANJE

ПРОЕКТИРАЊЕ PROEKTIRANJE

Лиценцирана фирма врши услуги од:
- Изработка на инвестициони проекти за изградба на фотоволитаични централи;
-Изработка на проектна документација со сите фази потребни за Одобрение за градење; ...

ВОДОИНСТАЛАТЕРСКИ УСЛУГИ

ВОДОИНСТАЛАТЕРСКИ УСЛУГИ

ВРШАМ СЕКАКВИ ВИДОВИ ВОДОИНСТАЛАТЕРСКИ УСЛУГИ ;ОДВОД,ДОВОД,САНИТАРИЈА,ПОПРАВКА НА ЧЕШМИ,КАЗАНЧИЊА,БОЛЈЕРИ,ОТПУШУВАЊЕ КАНАЛИЗАЦИЈА И ТН. ПО ПОВОЛНИ ЦЕНИ ТЕЛ;078861209