Papaja

Papaja

prodavam sadnici papaja

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Растенија  |   Скопје - пред 2 дена, 16 часа   |  Цена: 180.00 mkd
Paulownia хибрид 9501семе. Единствено во МК со сертификат

Paulownia хибрид 9501семе. Единствено во МК со сертификат

Хибрид добиен со вкрстување на P.Tomentosa и P.Fortunei
- Издржува на температури до -27
- Расте побрзо и дава повеќе дрвна маса од другите видови на пауловнија ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Растенија  |   Скопје - пред 4 дена, 18 часа   |  Цена: 500.00 mkd
Продавам свежи органски гоџи бобинки (Goji Berry, wolfberry,fruit of Lycium barbarum)

Продавам свежи органски гоџи бобинки (Goji Berry, wolfberry,fruit of Lycium barbarum)

За прв пат на нашиот пазар-Свежи ГОЏИ БОБИНКИ. Гоџи (Goji Berry, wolfberry,fruit of Lycium barbarum) ги нарекуваат „бобинки на среќата“, бидејќи носат добро расположение, одличен сојузник се во борбата против болестите и го забавуваат стареењето.

Гоџи Бобинките содржат: ...

ГОЏИ БОБИНКИ (lat. Lycium barbarum; eng. Wolfberry)

ГОЏИ БОБИНКИ (lat. Lycium barbarum; eng. Wolfberry)

Ценети клиенти ,
Започна продажбата на свежи Гоџи бобинки и може да ги порачате одма!
Моќноста на овие мали овошки се должи на: ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Растенија  |   Скопје - пред 1 седмица, 5 дена   |  Цена: 500.00 mkd
Aronija organska mkd podnebje berba 2014

Aronija organska mkd podnebje berba 2014

aronija (SVEZA,ZAMRZNATA,SUVA)na malo i golemo po extra cena pakovana po (1kg i 0.5 kg Lekovita svojstva i primena
ANTIKANCEROGENO DEJSTVO u visokom procentu ubija maligne celije kod tumora mozga, pluca, debelog creva i jetre (antocijanin i proantocijanidin). ANTIOKSIDANS sprecava stvaranje slobodnih radikala i degeneraciju zdravih celija ...

Декоративни садници

Декоративни садници

Продавам
црвени јавори Acer palmatum“Atropurpureum“ со восочина 45-50см, 350ден.
euonymus japonicus 25-30см, 150ден. ...

продавам палми -поволно!!!

Продавам палми -поволно!!!

продавам палми во најразлични големини, издржливи на ниски температури. Погодни се и за во саксија и за во двор.

Палми-продажба

Палми-продажба

Продавам палма која е стара околу 15-тина години висока околу 4 метра, а воедно поседувам и мали истите се издржливи на ниски температури. Идеални за дворна декорација.

Јас сум директор на група на финансиски партнери

Јас сум директор на група на финансиски партнери

Јас сум директор на група на финансиски партнери ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Растенија  |   Демир Капија - пред 1 месец, 1 седмица   |  Цена: 55.00 eur
ПРОДАВАМ  ГРОЗЈЕ

ПРОДАВАМ ГРОЗЈЕ

ГРОЗЈЕТО Е ОД ВИДОТ ВРАНЕЦ И СЕ ПРОДАВА СО ПОГОЛЕМА КОЛИЧИНА И МЕРНА МАСА ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Растенија  |   Велес - пред 1 месец, 3 седмици   |  Цена: 20.00 mkd
ПРОДАВАМ  ГРОЗЈЕ

ПРОДАВАМ ГРОЗЈЕ

ГРОЗЈЕТО Е ОД ВИДОТ ВРАНЕЦ И СЕ ПРОДАВА СО ПОГОЛЕМА КОЛИЧИНА И МЕРНА МАСА ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Растенија  |   Велес - пред 1 месец, 3 седмици   |  Цена: 20.00 mkd
Компир АГРИА

Компир АГРИА

Се продава компир Агриа на големо.

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Растенија  |   Кратово - пред 1 месец, 3 седмици   |  Цена: 14.00 mkd
Аронија

Аронија

Се продава Лешочка Аронија - крупна,црноплодна и органска

Може да се подигне од Скопје,Тетово и Лешок

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Растенија  |   Скопје - пред 1 месец, 4 седмици   |  Цена: 300.00 mkd
Менувам за Замија цвеќе

Менувам за Замија цвеќе

Барам Замија цвеќе - замена за понудените на слика