Професионално чистење со RAINBOW машина

Професионално чистење со RAINBOW машина

Вршиме длабинско чистење на вашите лежаи, кревети, гарнитури и тапациран мебел притоа со сигурност вадејќи ги бактериите кои се наоѓаат во нив. Овие бактерии не може да се извадат на друг начин освен со Rainbow системот. Оваа машина помага на луѓе кои се алергични на домашна прашина , како и на ...

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Помош во домот  |   Скопје - пред 1 ден, 21 часа
Уредување и одржување на дворови

Уредување и одржување на дворови

Вршиме уредување и одржување на дворови.Достапно 24/7

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Помош во домот  |   Скопје - пред 6 дена, 8 часа
помош во домот

Помош во домот

ОДРЖУВАЊЕ ДОМАЌИНСТВО, ЧИСТЕЊЕ,ПЕГЛАЊЕ,ГОТВЕЊЕ И ДР.ИСПОМОШ ВО ДОМОТ. СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ПО 4 ЧАСА, ВИКЕНД И НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ ПО 8 ЧАСА.
4 ЧАСА - 500 ден. 8 ЧАСА - 1.000 ден.
Снежана, 078/290-166

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Помош во домот  |   Скопје - пред 6 дена, 14 часа
Elektricar na povik

Elektricar na povik

Монтажа на секаков вид осветлување, штекери, прекидачи, шпорети, бојлери, домофони, стански табли и др. Телефон за контакт 077734441.

Montaza na sekakov vid osvetluvanje, stekeri, prekidaci, sporeti, bojleri, domofoni, stanski tabli itn. ...

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Помош во домот  |   Скопје - пред 2 седмици   |  Цена: 200.00 mkd
Чистам станови,  деловни објекти ,канцеларии ,куќи

Чистам станови, деловни објекти ,канцеларии ,куќи

Чистам станови, деловни објекти ,канцеларии ,куќи

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Помош во домот  |   Скопје - пред 2 седмици, 4 дена   |  Цена: 800.00 mkd
чистам Кујки канцеларии станови

Чистам Кујки канцеларии станови

чистам Кујки канцеларии станови ...

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Помош во домот  |   Скопје - пред 1 месец, 2 седмици   |  Цена: 800.00 mkd
Cistam Kujki kancelarii i stanovi

Cistam Kujki kancelarii i stanovi

Cistam Kujki kancelarii i stanovi

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Помош во домот  |   Скопје - пред 1 месец, 2 седмици   |  Цена: 800.00 mkd
Cistam Kujki kancelarii i stanovi

Cistam Kujki kancelarii i stanovi

Cistam kujki, kancelarii i stanovi so iskustvo ...

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Помош во домот  |   Скопје - пред 1 месец, 2 седмици   |  Цена: 800.00 mkd
Барам жена за одржување на дом

Барам жена за одржување на дом

Се бара жена за вршење на секојдневни домашни обврски (пере, чисти, готви, набавки, пегла) во текот на дневно работно време од 8 часа во текот на работната недела Пон-Пет. Станот се наоѓа во Тафталиџе, Скопје.

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Помош во домот  |   Скопје - пред 1 месец, 2 седмици
Заемот понуда помеѓу одредени

Заемот понуда помеѓу одредени

Здраво г-дин и г-ѓа
Оваа порака е за лица, сиромашните, или оние кои имаат потреба од одредена заем да ги обноват своите животи.
не сте подготвени за пребарување за вашите активности или да го рестартирате или за некој проект, или да купат стан, но вие сте забрането банкарството или папка ...

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Помош во домот  |   Скопје - пред 1 месец, 2 седмици   |  Цена: 100000.00 eur
Заемот понуда помеѓу одредени

Заемот понуда помеѓу одредени

Здраво на сите ваши финансиски потреби, организирање финансии повеќе е да се даде краток и долг рок приватни заеми од 5000 евра евра 10,000000 сите сериозни луѓе, сигурен и искрен кои сакаат да се направи заем. Мојот интерес стапка е 3% во зависност од износот позајмени и времетраењето на ...

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Помош во домот  |   Скопје - пред 1 месец, 2 седмици   |  Цена: 1000000.00 eur
Барам жена за чување жена

Барам жена за чување жена

Барам жена за чување жена во населба Лисиче, Скопје. 24/7. Нудам сместување, храна и скромен месечен надомест. Претходно искуство е неопходно!

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Помош во домот  |   Скопје - пред 1 месец, 2 седмици
Нега за старо лице

Нега за старо лице

Потребна е нега за старо машко лице од 80 години,подвижен е и со паркинсонова болест.Плата по договор.

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Помош во домот  |   Скопје - пред 1 месец, 3 седмици
cistam stanovi kujki i delovni protsorii

Cistam stanovi kujki i delovni protsorii

cistam stanovi kujki delovni prostorii so iskustvo

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Помош во домот  |   Скопје - пред 1 месец, 4 седмици   |  Цена: 800.00 mkd
Baram da cuvam stari lica

Baram da cuvam stari lica

Seriozna i odgovorna zena bara da cuva stari lica.
Tel. 02/2046-377 ...

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Помош во домот  |   Скопје - пред 2 месеци, 1 седмица