prodavam kuki dve vo radisani i katlanovo i imot poslem katlanovo

Prodavam kuki dve vo radisani i katlanovo i imot poslem katlanovo

prodavam dve kuki vo radisani i katlanovo cena po dogovor prodavam imot poslem katlanovo pogodno za se.

Прикажи го огласот  |   Недвижен Имот »  Куќи  |   Скопје - пред 3 месеци, 4 седмици   |  Цена: 10.00 eur
Продавам плац со куќаво Припор

Продавам плац со куќаво Припор

Се продава плац од 765м2 и куќа од 200м2, карабина, легализирана, со имотен лист. Цена 97.000 евра, може и замена за стан со ваша доплата

Прикажи го огласот  |   Недвижен Имот »  Куќи  |   Скопје - пред 4 месеци   |  Цена: 97000.00 eur
Prodavam Kuka vo naselba "Dame Gruev"

Prodavam Kuka vo naselba "Dame Gruev"

Prodavam Kuka vo naselba "Dame Gruev" 150 m2 + dvor od 500 m2

Прикажи го огласот  |   Недвижен Имот »  Куќи  |   Скопје - пред 4 месеци   |  Цена: 120000.00 eur
se prodava kuca vo nas. Dame Gruev

Se prodava kuca vo nas. Dame Gruev

Se prodava kuca vo nas. Dame Gruev na plac od 400 m.kv. so sledna povrsina:
1 kat -90 m.kv.kompletno namesten za ziveenje
2 kat -90 m.kv.karabina ,ima postaveno struja i voda. ...

Прикажи го огласот  |   Недвижен Имот »  Куќи  |   Скопје - пред 4 месеци
prodavam kuki dve vo radisani i katlanovo

Prodavam kuki dve vo radisani i katlanovo

prodavam kuki dve vo radisani ikatlanovo cena po dogovor prodavam imot poslm katlanovo pogodno za se 070884-233

Прикажи го огласот  |   Недвижен Имот »  Куќи  |   Скопје - пред 4 месеци   |  Цена: 111.00 eur
ПРОДАВАМ  КУЌА ВО РАДИШАНИ

ПРОДАВАМ КУЌА ВО РАДИШАНИ

Продавам куќа во Н. Радишани 200 м2 корисна површина, 300 м2 дворно место.Куќата е на три нивоа.Прво ниво еднособен стан што излегува во дворот кој целосно е ограден.Второ ниво ходник,купатило и кујна трпезарија и дневна во една целина и голема тераса.Трето ниво ходник , купатило ,четири ...

Прикажи го огласот  |   Недвижен Имот »  Куќи  |   Скопје - пред 4 месеци   |  Цена: 90000.00 eur
Најповолни цени на ПВЦ, АЛУМИНИУМСΚИ ОГΡАДИ, ВΡАТИ БЛЕНДИΡАНИ, ΡОЛЕТНИ АЛ.  И ЛАМИНАТ

Најповолни цени на ПВЦ, АЛУМИНИУМСΚИ ОГΡАДИ, ВΡАТИ БЛЕНДИΡАНИ, ΡОЛЕТНИ АЛ. И ЛАМИНАТ

Ние сме единствени во κои можете да веρувате деκа сеуште постои висоκ κвалитет и пρофесионалност, за многу поволни цени! Изρаботуваме најуниκатни алуминиусκи огρади, со многу вρвен κвалитет и многу голем избоρ на модели. Исто таκа изρаботуваме и ПВЦ (геρмансκи пρофил) вρати и пρозоρи κои се од висоκ κвалитет. За да ...

Прикажи го огласот  |   Недвижен Имот »  Куќи  |   Скопје - пред 4 месеци, 1 седмица
Prodavam kuca vo Sopishte

Prodavam kuca vo Sopishte

Prodavam nova kuca vo Sopishte na novata asfaltirana ulica pred restoranot Gemidzii. Kucata e 120 m2, prizemje i potkrovje, na plac od 400 m2, a dvorno mesto 300 m2. Greenje parno kombinacija drva / struja.

Прикажи го огласот  |   Недвижен Имот »  Куќи  |   Скопје - пред 4 месеци, 1 седмица
Prodavam kuca vo Sopishte

Prodavam kuca vo Sopishte

Prodavam nova kuca vo Sopishte na novata asfaltirana ulica pred restoranot Gemidzii. Kucata e 120 m2, prizemje i potkrovje, na plac od 400 m2, a dvorno mesto 300 m2. Greenje parno kombinacija drva / struja.

Прикажи го огласот  |   Недвижен Имот »  Куќи  |   Скопје - пред 4 месеци, 1 седмица
Prodavam kuca vo Sopishte

Prodavam kuca vo Sopishte

Prodavam nova kuca vo Sopishte na novata asfaltirana ulica pred restoranot Gemidzii. Kucata e 120 m2, prizemje i potkrovje, na plac od 400 m2, a dvorno mesto 300 m2. Greenje parno kombinacija drva / struja.

Прикажи го огласот  |   Недвижен Имот »  Куќи  |   Скопје - пред 4 месеци, 1 седмица
Prodavam kuca vo Sopishte

Prodavam kuca vo Sopishte

Prodavam nova kuca vo Sopishte na novata asfaltirana ulica pred restoranot Gemidzii. Kucata e 120 m2, prizemje i potkrovje, na plac od 400 m2, a dvorno mesto 300 m2. Greenje parno kombinacija drva / struja.

Прикажи го огласот  |   Недвижен Имот »  Куќи  |   Скопје - пред 4 месеци, 1 седмица
SE IZDAVA NA DEVOJKI DO 30 GOD.

SE IZDAVA NA DEVOJKI DO 30 GOD.

Se izdava 40 m2 - dve ednokrevetni namesteni sobi so zaednicka banja i kujna poseben vlez bez gazdi vo Karpos 1, vo blizina na Zlaten klas, Pijano, Li,Mlecen...Ovie 40 m2 se izdava ISKLUCIVO NA DEVOJKI na vozdrast do 30 god!!!

Прикажи го огласот  |   Недвижен Имот »  Куќи  |   Скопје - пред 4 месеци, 1 седмица
Куќа во БУТЕЛ 2

Куќа во БУТЕЛ 2

Продавам куќа во Бутел 2 на добра локација, куќата е 175 м2 површина има приземје спрат , гаража дворно место 500 м2
има плоча со можност за надградба на уште еден спрат, вреди да се погледне.

Прикажи го огласот  |   Недвижен Имот »  Куќи  |   Скопје - пред 4 месеци, 1 седмица
МНОГУ ПОВОЛНО продавам куќа

МНОГУ ПОВОЛНО продавам куќа

Продавам куќа МНОГУ ПОВОЛНО, Скопје, Драчево-Орешани
куќа 103,5м2/ двор 517м2/ 3 тераси
цена по видување ...

Прикажи го огласот  |   Недвижен Имот »  Куќи  |   Скопје - пред 4 месеци, 1 седмица
Китка

Китка

Атрактивна цврста градба 400 m2, поток кој тече низ самиот плац, рибник со 7 базени, струја и вода поврзано, оплеменет со садници, поволна надморска висина, осигурано до 31.12.2013 год. Година на градба 1996...Викенд куќа на два спрата. ...

Прикажи го огласот  |   Недвижен Имот »  Куќи  |   Скопје - пред 4 месеци, 1 седмица