Преведувам од турски на македонски и обратно

Преведувам од турски на македонски и обратно

Преведувам од турски на македонски јазик и обратно. Цената за 1 страница од А4 формат е 350 ден. Контакт тел: 070 / 709 – 133 или 078 / 604 – 906. Текстот можете да го испратите на следниот e-mail: denisbojarov1987@yahoo.com ...

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Инструкции и часови  |   Скопје - пред 1 година, 6 месеци   |  Цена: 350.00 mkd
Преведувам од англиски на македонски и обратно

Преведувам од англиски на македонски и обратно

Изработувам квалитетен превод од англиски на македонски јазик и обратно, на стручна литература од сите области, секаков вид текстови, семинарски, дипломски, магистерски итн. Цена: 200 ден. од страница. За побрза соработка, со претходно најавување на 070 / 709 - 133 или 078 / 604 - 906, текстот можете да го испратите и по електронски ...

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Инструкции и часови  |   Скопје - пред 1 година, 6 месеци   |  Цена: 200.00 mkd
Лектор по македонски јазик

Лектор по македонски јазик

Професор по македонски јазик лекторира магистерски и специјалистички трудови, дипломски и семинарски работи, проектни задачи и истражувачки проекти, презентации, есеи и книги. Цена: 20 ден. од страница. За побрза соработка, со претходно најавување на 070 / 709 - 133 или 078 / 604 - 906, текстот можете да го испратите и по електронски пат ...

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Инструкции и часови  |   Скопје - пред 1 година, 6 месеци   |  Цена: 20.00 mkd
Состави по македонски јазик

Состави по македонски јазик

Професор по македонски јазик пишува состави за писмена работа и есеи на каква било тема. Цена: 250 ден. Со претходно најавување на 070 / 709 - 133 или 078 / 604 - 906, темата можете да ја испратите и по електронски пат на следниот e-mail: deni_makjazik@yahoo.com

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Инструкции и часови  |   Скопје - пред 1 година, 6 месеци   |  Цена: 250.00 mkd
Предавам часови по македонски јазик

Предавам часови по македонски јазик

Професор по македонски јазик оддржува приватни дополнителни часови на основци, средношколци, странци и на студенти на кои им е потребна помош (а, исто така и помагање во подготовка за тест, писмена работа и матура). На лесен, забавен и креативен начин на учење, вежбање и повторување до загарантиран успех. Цената за ...

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Инструкции и часови  |   Скопје - пред 1 година, 6 месеци   |  Цена: 250.00 mkd
Приватни часови по англиски јазик

Приватни часови по англиски јазик

Нудам часови по англиски јазик на деца и возрасни, групни и индивидуални, од почетен курс до деловен англиски. Превод од англиски на македонски и обратно. Часовите се одржуваат на договореното место, најчесто во домашни услови.

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Инструкции и часови  |   Скопје - пред 1 година, 6 месеци
Француски јазик

Француски јазик

Француски јазик, часови и превод од дипломиран професор.

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Инструкции и часови  |   Скопје - пред 1 година, 6 месеци   |  Цена: 300.00 mkd
ГРЧКИ ЈАЗИК- курсеви

ГРЧКИ ЈАЗИК- курсеви

Училиштето за странски јазици АФТЕРИЈА,врши уписи по -

***ГРЧКИ ЈАЗИК ЗА ДЕЦА ...

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Инструкции и часови  |   Скопје - пред 1 година, 6 месеци
МАТЕМАТИКА

МАТЕМАТИКА

МАТЕМАТИКА; ПРИВАТНИ ЧАСОВИ ПО МАТЕМАТИКА ЗА УЧЕНИЦИ ОД ОСНОВНО И СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ.

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Инструкции и часови  |   Скопје - пред 1 година, 6 месеци
Casovi Germanski

Casovi Germanski

Drzam Casovi po Germanski Jazik.Tel 077 945 349

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Инструкции и часови  |   Скопје - пред 1 година, 6 месеци   |  Цена: 300.00 mkd
Kurs štampe balona,oprema za štampu,balon,baloni

Kurs štampe balona,oprema za štampu,balon,baloni

Malo je firmi koje su uspele da osvoje stampu na balonima od latex-a ( gume ) na svim velicinama i oblicima balona. Mi smo jedini na teritoriji bivse SFRJ.Stampamo balone od latex-a ( gume ) precnika od 8cm do 2,4m. Pored stampe standardnim bojama koje mogu da se kupe u svetu, stampamo ...

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Инструкции и часови  |   Скопје - пред 1 година, 6 месеци   |  Цена: 1700.00 eur
Уписи по странски јазици

Уписи по странски јазици

Училиштето за странски јазици АФТЕРИЈА,врши уписи по-
***ГРЧКИ ЈАЗИК****
***РУСКИ ЈАЗИК**** ...

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Инструкции и часови  |   Скопје - пред 1 година, 6 месеци
Часови и преводи по француски јазик

Часови и преводи по француски јазик

Држам приватни часови по француски јазик на средношколци и основци во вашиот дом. Наставата се одвива по најсовремени методи по професорска или ученичка програма. Можна е и групна соработка со можност за попуст на цената по час.

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Инструкции и часови  |   Скопје - пред 1 година, 6 месеци
приватни часови по хемија и биологија

Приватни часови по хемија и биологија

Часови по хемија и биологија за студенти и ученици.

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Инструкции и часови  |   Скопје - пред 1 година, 6 месеци   |  Цена: 250.00 mkd
ИЗРАБОТКА НА СЕМИНАРСКИ И ДИПЛОМСКИ ТРУДОВИ НА АНГЛИСКИ И ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК И ПРЕВОДИ

ИЗРАБОТКА НА СЕМИНАРСКИ И ДИПЛОМСКИ ТРУДОВИ НА АНГЛИСКИ И ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК И ПРЕВОДИ

Изработка на семинарски и дипломски трудови, преводи на документи од германски/македонски и англиски/македонски. Пишување на есеи на македонски, англиски и германски јазик !!! Цени 400 семинарска германски, 300 ден. семинарска англиски, превод 200 денари по страница, есеј 200 - 300 денари зависно од форматот !!! Изработувам во рок од 24-48 часа ...

Прикажи го огласот  |   Услуги »  Инструкции и часови  |   Штип - пред 1 година, 6 месеци   |  Цена: 300.00 mkd