KILIM / КИЛИМ - TEPIH / ТЕПИХ 4х3м2 - 2х3м2

KILIM / КИЛИМ - TEPIH / ТЕПИХ 4х3м2 - 2х3м2

ПРОДАВАМ КИЛИМ / ТЕПИХ 2 х 3 м2 - 3 х 4 м2 во ОДЛИЧНА СОСТОЈБА /КОРИСТЕН 3 СЕЗОНИ/.

2 х 3 м2 - ДЕЗЕН - ПОДЛОГА ЧОКОЛАДО БОЈА со ТЕМНО ЖОЛТИ ОРНАМЕНТИ; ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Мебел  |   Скопје - пред 1 месец   |  Цена: 500.00 mkd
Изработуваме мебел по нарачка- Дизајн Модерно +

Изработуваме мебел по нарачка- Дизајн Модерно +

Салон за мебел „Дизајн МОДЕРНО +", ул. Сава Ковачевиќ бр.47 в лок. 4, нас. Кисела Вода (позади кулите Расадник, во новите згради)

Посетете ги идните - ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Мебел  |   Скопје - пред 1 месец   |  Цена: 1.00 eur
Papaja

Papaja

prodavam sadnici papaja

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Растенија  |   Скопје - пред 1 месец, 1 седмица   |  Цена: 180.00 mkd
Vibrator i dve vibratorski igli

Vibrator i dve vibratorski igli

Prodavam vibratpr so dve vibratorski igli za vibriranje beton. Vibratorot e vo dobra sostojba

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Скопје - пред 1 месец, 1 седмица   |  Цена: 1.00 mkd
stabilizator za struja

Stabilizator za struja

Stabilizator za struja 20 kwa ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Електричен алат  |   Скопје - пред 1 месец, 1 седмица   |  Цена: 350.00 eur
frizider za dlaboko obodin 510litra

Frizider za dlaboko obodin 510litra

Frizider za dlaboko obodin 510 litra ispraven

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Апарати за домаќинство  |   Скопје - пред 1 месец, 1 седмица   |  Цена: 3800.00 mkd
Продавам Антидекубитален пневматски душексо компресор.

Продавам Антидекубитален пневматски душексо компресор.

Продавам малку користен Антидекубитален пневматски душексо компресор. 190*90

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Мебел  |   Скопје - пред 1 месец, 1 седмица   |  Цена: 6000.00 mkd
Paulownia хибрид 9501семе. Единствено во МК со сертификат

Paulownia хибрид 9501семе. Единствено во МК со сертификат

Хибрид добиен со вкрстување на P.Tomentosa и P.Fortunei
- Издржува на температури до -27
- Расте побрзо и дава повеќе дрвна маса од другите видови на пауловнија ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Растенија  |   Скопје - пред 1 месец, 1 седмица   |  Цена: 500.00 mkd
Сведоштво за позајмување пари помеѓу особено

Сведоштво за позајмување пари помеѓу особено

Јас ги презентираат себе е Ornella BAMALIX има премногу измама во заем се занимава меѓу особено. Јас го посетиле веб-сајт најавата за заем помеѓу особено сериозни во целиот свет и имав прекрасен господин со името на г-дин JOSEZ BAEUTIER дека им помага на луѓето од нив даваат кредити и готово ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Услуги  |   Скопје - пред 1 месец, 1 седмица   |  Цена: 1000000.00 eur
Klipsarica - Машина за затворање (клипинг) излечи месо и други пакување

Klipsarica - Машина за затворање (клипинг) излечи месо и други пакување

Klipsarica - Машина за затворање (клипинг) излечи месо и други пакување.
Нема повеќе тешко обврзувачки, исечени раката и губење на време. Во еден удар сте го направиле целата работа ....
Јас го продаде рачно изработени клипинг машина за месо производи и пакувања за пакување: ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Апарати за домаќинство  |   Скопје - пред 1 месец, 1 седмица   |  Цена: 250.00 eur
IVERICA / ИВЕРИЦА

IVERICA / ИВЕРИЦА

ПРОДАВАМ ПАРЧИЊА:

- ОПЛЕМЕНЕТА ИВЕРИЦА /ЦРНА БОЈА со ОРНАМЕНТ ДРВО/ ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Мебел  |   Скопје - пред 1 месец, 1 седмица   |  Цена: 100.00 mkd
KUJNSKI BOJLER/КУЈНСКИ БОЈЛЕР

KUJNSKI BOJLER/КУЈНСКИ БОЈЛЕР

П Р О Д А В А М:

ВИСОКО МОНТАЖЕН КУЈНСКИ БОЈЛЕР CORONA 10 Lit - /СЛОВЕНИЈА/. УПОТРЕБУВАНО 6 МЕСЕЦИ. ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Апарати за домаќинство  |   Скопје - пред 1 месец, 1 седмица   |  Цена: 2000.00 mkd
PLINSKI BOJLER / ПЛИНСКИ БОЈЛЕР

PLINSKI BOJLER / ПЛИНСКИ БОЈЛЕР

ПРОДАВАМ ПЛИНСКИ ПРОТОЧЕН БОЈЛЕР WG 250/5 /ГЕРМАНИЈА/.

- - - - - Т Е Х Н И Ч К И П А Р А М Е Т Р И - - - - - ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Апарати за домаќинство  |   Скопје - пред 1 месец, 1 седмица   |  Цена: 150.00 eur
DELOVI - MOTOR / ДЕЛОВИ - МАШИНА за ПЕРЕЊЕ

DELOVI - MOTOR / ДЕЛОВИ - МАШИНА за ПЕРЕЊЕ

ПРОДАВАМ ДЕЛОВИ од МАШИНА за ПЕРЕЊЕ марка GORENJE тип - PS 201.

- ОДЛИЧЕН МОТОР - КРАТКА ОСОВИНА ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Апарати за домаќинство  |   Скопје - пред 1 месец, 1 седмица   |  Цена: 100.00 mkd
FRIZHIDER GORENJE / ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ  275л.

FRIZHIDER GORENJE / ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ 275л.

П Р О Д А В А М:

* ФРИЖИДЕР GORENJE 275л. /ОБИЧЕН/ во ОДЛИЧНА КОНДИЦИЈА со ДИМЕНЗИЈА - 60х64х145 см. ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Апарати за домаќинство  |   Скопје - пред 1 месец, 1 седмица   |  Цена: 150.00 eur