maserki i frizerki

Maserki i frizerki

Potrebni se 2 frizerki i 2 maserki za rabota vo hotel New York Grand na bregot na Jadransko more vo Drac,Albanija.Zarabotka 50% od masazata-frizerska usluga.Posetete ne na www.newyorkgrandhotel.com

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Услуги  |   Скопје - пред 6 месеци, 1 седмица   |  Цена: 1.00 eur
Izrabotka na seminarski, diplomski, magisterski.. trudovi za obrazovni celi

Izrabotka na seminarski, diplomski, magisterski.. trudovi za obrazovni celi

Професионална и беспрекорна изработка на научни трудови преку употреба на сите стандарди и потребни стилови на изразување во областа на академската писменост и методологијата на научно истражување.
Изработка на трудови од областа на општествените науки: ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Мебел  |   Скопје - пред 6 месеци, 1 седмица   |  Цена: 1.00 mkd
KOVANO ZELEZO OGRADI PORTI ZASTITNI RESETKI

KOVANO ZELEZO OGRADI PORTI ZASTITNI RESETKI

KOVANI OGRADI PORTI GELENDERI ZASTITNI RESETKI BALKONI.

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Услуги  |   Скопје - пред 6 месеци, 1 седмица   |  Цена: 1.00 mkd
ZASTITNI RESETKI ZA PROZORCI I VRATI

ZASTITNI RESETKI ZA PROZORCI I VRATI

ZASTITNI RESETKI ZA PROZORCI I VRATI GARAZNI VRATI KOVANO ZELEZO

ZASTITNI RESETKI KOVANI OGRADI GELENDERI

ZASTITNI RESETKI KOVANI OGRADI GELENDERI

ZASTITNI RESETKI GELENDERI KOVANI OGRADI PORTI BALKONI PREGRADI METALNI VRATI PROZORI

ZASTITNI RESETKI KOVANI OGRADI PORTI

ZASTITNI RESETKI KOVANI OGRADI PORTI

BEZBEDNOSNI RESETKI KOVANI OGRADI PORTI GELENDERI BALKONI

KOVANO ZELEZO OGRADI PORTI GELENDERI

KOVANO ZELEZO OGRADI PORTI GELENDERI

KOVANO ZELEZO OGRADI PORTI GELENDERI TARASI BALKONI ZASTITNI RESETKI ...

KOVANI OGRADI PORTI RESETKI TERASI

KOVANI OGRADI PORTI RESETKI TERASI

KOVANI OGRADI PORTI RESETKI TERASI GELENDERI METALNI VRATI KLUPI KORNIZI

LED арматура (расвета) 4х18w со LED цевки (неонки) T8

LED арматура (расвета) 4х18w со LED цевки (неонки) T8

Вградна LED арматура (расвета) 4х18w со LED цевки (неонки) Т8 10w - 3750 ден.
Надградна LED арматура (расвета) 4х18w со LED цевки (неонки) T8 10w - 3950 ден. ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Мебел  |   Скопје - пред 6 месеци, 1 седмица   |  Цена: 3750.00 mkd
LED цевки (неонки) T8

LED цевки (неонки) T8

Цевка 600mm/10w - 660 ден.
Цевка 1200mm/18w - 790 ден. ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Мебел  |   Скопје - пред 6 месеци, 1 седмица   |  Цена: 660.00 mkd
LED лустер за на ѕид

LED лустер за на ѕид

Лустер со LED светило со кој се осветлува слика или било што прикачено на ѕид со ротирачки механизам

Брза достава во секое време ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Мебел  |   Скопје - пред 6 месеци, 1 седмица   |  Цена: 1290.00 mkd
LED светилка GU10 3x1w

LED светилка GU10 3x1w

LED светилка GU10 3x1w - 220 ден.
LED светилка GU10 1x3w - 270 ден.
LED светилка GU10 1x5w - 380 ден. ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Мебел  |   Скопје - пред 6 месеци, 1 седмица   |  Цена: 220.00 mkd
LED арматура со вклучена LED цевка (неонка) T8

LED арматура со вклучена LED цевка (неонка) T8

LED арматура со вклучена LED цевка (неонка) Т8 600мм/10w - 990 ден.
LED арматура со вклучена LED цевка (неонка) Т8 1200мм/18w - 1520 ден. ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Мебел  |   Скопје - пред 6 месеци, 1 седмица   |  Цена: 990.00 mkd
МАШИНА ЗА ШИЕЊЕ

МАШИНА ЗА ШИЕЊЕ

Електрична машина за шиење Багат ВИШНА.Малку користена.5000ден.тел.070396655

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Апарати за домаќинство  |   Скопје - пред 6 месеци, 2 седмици   |  Цена: 5000.00 mkd
поодучување

Поодучување

часови по менаџерско сметководство.