БЕЗЖИЧЕН АЛАРМ СО МАГНЕТЕН СЕНЗОР

БЕЗЖИЧЕН АЛАРМ СО МАГНЕТЕН СЕНЗОР

Висок квалитет и супер гласен 90dB
Отпорен на прашина и инсекти
Едноставна инсталација (самолеплив) ...

Производство на украсни кутии на големо/мало

Производство на украсни кутии на големо/мало

Производство на украсни кутии за подароци, накит бовчи, кутивчиња за невестински бонбони и др. во различни форми и димензии, од картон и моден картон.

ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО И МАЛО

KUJNSKI BOJLER/КУЈНСКИ БОЈЛЕР

KUJNSKI BOJLER/КУЈНСКИ БОЈЛЕР

П Р О Д А В А М:

ВИСОКО МОНТАЖЕН КУЈНСКИ БОЈЛЕР CORONA 10 Lit - /СЛОВЕНИЈА/. ...

PLINSKI BOJLER / ПЛИНСКИ БОЈЛЕР

PLINSKI BOJLER / ПЛИНСКИ БОЈЛЕР

ПРОДАВАМ ПЛИНСКИ ПРОТОЧЕН БОЈЛЕР WG 250/5 /ГЕРМАНИЈА/.

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ: ...

DELOVI - MOTOR / ДЕЛОВИ - МАШИНА за ПЕРЕЊЕ

DELOVI - MOTOR / ДЕЛОВИ - МАШИНА за ПЕРЕЊЕ

ПРОДАВАМ ДЕЛОВИ од МАШИНА за ПЕРЕЊЕ марка GORENJE тип - PS 201.

- ОДЛИЧЕН МОТОР - КРАТКА ОСОВИНА ...

FRIZHIDER GORENJE / ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ  275л.

FRIZHIDER GORENJE / ФРИЖИДЕР ГОРЕЊЕ 275л.

П Р О Д А В А М:

* ФРИЖИДЕР GORENJE 275л. /ОБИЧЕН/ во ОДЛИЧНА КОНДИЦИЈА со ДИМЕНЗИЈА - 60х64х145 см. ...

PRAVOSMUKALKA / ПРАВОСМУКАЛКА

PRAVOSMUKALKA / ПРАВОСМУКАЛКА

ПРОДАВАМ ПОЛОВНА ПРАВОСМУКАЛКА СУПЕР 500 НА СЛОБОДА ЧАЧАК СО МОТОР ОД 750W ВО ОДЛИЧНА КОНДИЦИЈА.

CEVKI - ЦЕВКИ / PROFIL - ПРОФИЛ / PARCHINJA POLOVNI

CEVKI - ЦЕВКИ / PROFIL - ПРОФИЛ / PARCHINJA POLOVNI

ПРОДАВАМ ПОЛОВНИ ПАРЧИЊА

ЦЕВКИ со ДИМЕНЗИЈА: ...

PVC ROLETNI / ПВЦ РОЛЕТНИ . . . 500 мкд

PVC ROLETNI / ПВЦ РОЛЕТНИ . . . 500 мкд

ПРОДАВАМ СОЧУВАНИ ПОЛОВНИ ПВЦ РОЛЕТНИ за ПРОЗОРИ /БЕЛИ и КАФЕНИ/.

ДИМЕНЗИЈА НА ПВЦ РОЛЕТНИ: ...

SEKIRI/СЕКИРИ - LOPATI/ЛОПАТИ - KOPACHI/КОПАЧИ

SEKIRI/СЕКИРИ - LOPATI/ЛОПАТИ - KOPACHI/КОПАЧИ

P R O D A V A M:

* 2 KRAMPA bez RACHKI - 42cm i 52cm; ...

BRUSALICA - 1000 W - 115 mm

BRUSALICA - 1000 W - 115 mm

PRODAVAM NOVA ITALIJANSKA BRUSALICA marka JAGUAR od 1000 W - 115 mm. ...

STOLNA BRUSALKA/СТОЛНА БРУСАЛКА - 1300W

STOLNA BRUSALKA/СТОЛНА БРУСАЛКА - 1300W

П Р О Д А В А М:

МОЌНА СТОЛНА БРУСАЛКА ДИЗАЈНИРАНА за МАШИНСКА ОБРАБОТКА на МЕТАЛ. ...

RENOVIRANJE STANOVI,KUKI I DELOVNI PROSTORII

RENOVIRANJE STANOVI,KUKI I DELOVNI PROSTORII

EFTINO...... RENOVIRAME STANOVI SO ISKUSNA EKIPA NA MAJSTORI.RENOVIRANJETO GO IZVEDUVAME KOMPLET OD RUSENJE DO KLUC NA RAKA.A MOZE I ODREDENI POZICII. TEL.070 634 320

Venecijaner,Komarnici,Komarnici,Zebra i Rolo Zavesi ........

Venecijaner,Komarnici,Komarnici,Zebra i Rolo Zavesi ........

PROIZVODSTVO, MONTAZA I SERVIS NA VENECIJANER,DRVO,VARIOLAJT ROLETNI,ZEBRA ZAVESI,ROLO ZAVESI
GARANCIJA 2 GODINI
CENA DOSTPNA ZA SEKOGO ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Мебел  |   Скопје - пред 1 ден, 3 часа   |  Цена: 12.00 eur