dograma

Dograma

prodavam dograma polovna vrati, prozorci

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Битола - пред 6 месеци, 2 седмици   |  Цена: 1.00 mkd
ALUMINIUMSKI SIPKI

ALUMINIUMSKI SIPKI

NAMENETI ZA OGRADA ,MOZE I ZA DRUGA NAMENA

Keramidi,Giterki,Patos,

Keramidi,Giterki,Patos,

Prodavam poloven gradezen materijaj, giterki,keramidi, gredi, daski , patos za patosiranje na krov...... Itn

Keramidi,Giterki,Patos,

Keramidi,Giterki,Patos,

Prodavam poloven gradezen materijaj, giterki,keramidi, gredi, daski , patos za patosiranje na krov...... Itn

Keramidi,Giterki,Patos,

Keramidi,Giterki,Patos,

Prodavam poloven gradezen materijaj, giterki,keramidi, gredi, daski , patos za patosiranje na krov...... Itn

МЕРМЕРНИ ПЛОЧКИ

МЕРМЕРНИ ПЛОЧКИ

ПРЕКРАСЕН ДЕКОРАТИВЕН РАЗИГРАН ЅИД ОД МЕРМЕРНИ ПЛОЧКИ.ЦЕНАТА Е 2000 ДЕН ЗА 1М2 СО ВКЛУЧЕНА МОНТАЖА.
ТЕЛ 078-3333079

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Скопје - пред 7 месеци, 3 седмици   |  Цена: 2000.00 mkd
МЕРМЕРНИ ОКАПНИЦИ ЗА ЅИДАНИ ОГРАДИ

МЕРМЕРНИ ОКАПНИЦИ ЗА ЅИДАНИ ОГРАДИ

--ИЗРАБОТКА НА МЕРМЕРНИ КАПАЦИ ЗА ЅИДАНИ ОГРАДИ-ЕВТИНО,САМО 1000ДЕН ЗА 1М ДОЛЖИНА(ДОКОЛКУ ШИРИНАТА Е ДО 30 СМ).ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНА И ФИНА ОБРАБОТКА НА ИВИЦИТЕ И МОНТАЖА ГРАТИС.ПОНУДАТА ВАЖИ ЗА ЗА БЕЛИОТ МЕРМЕР СО МАЛИ СИВИ НИЈАНСИ И СИВОПЛАВИОТ МЕРМЕР(ГИ ИМАТЕ НА СЛИКИТЕ).
--ИЗРАБОТКА И НА ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Скопје - пред 7 месеци, 3 седмици   |  Цена: 1000.00 mkd
МЕРМЕРНИ ОКАПНИЦИ-МОНТАЖА ГРАТИС

МЕРМЕРНИ ОКАПНИЦИ-МОНТАЖА ГРАТИС

ИЗРАБОТКА НА МЕРМЕРНИ ОКАПНИЦИ ЗА САМО 10 ЕВРА ЗА 1М ДОЛЖИНА И МОНТАЖА ГРАТИС.СОФИНА ОБРАБОТКА НА ИВИЦИТЕ ,МЕРМЕРОТ Е БЕЛ СО МАЛИ СИВИ НИЈАНСИ И ВИСОК СЈАЈ.
ИЗРАБОТКА НА МЕРМЕРНА БУЊА,СКАЛИ,ШАНКОВИ,ПЛОЧКИ ОД ПРИРОДЕН ДЕКОРАТИВЕН КАМЕН, КАМИНИ И ДР.
НУДИМЕ И МАЈСТОРИ СО ДОЛГОГОДИШНО РАБОТНО ИСКУСТВО ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Скопје - пред 7 месеци, 3 седмици   |  Цена: 10.00 eur
Декоративен камен за двор

Декоративен камен за двор

Изработуваме бели и сиви мермерни декоративни камчиња погодни за уредување на дворови,патеки,и сл.Цената е многу поволна само 300 ден за вреќа од 50кг.
Тел.078-333079 или 075 -230037

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Скопје - пред 7 месеци, 3 седмици   |  Цена: 5.00 eur
МЕРМЕРНА БУЊА-ЕВТИНО

МЕРМЕРНА БУЊА-ЕВТИНО

ИЗРАБОТКА НА МЕРМЕРНА БУЊА МНОГУ ПОВОЛНО.ИМАМЕ БЕЛА ,ЖОЛТА,КАФЕНА,ЦРВЕНКАСТА,СИВА,СИВОБЕЛА И ДР.ЦЕНАТА Е 1000-1200 ДЕН ЗА 1М2 (ЗАВИСИ КОЈА БОЈА) И ШИРИНАТА НА ПЛОЧКИТЕ Е 5 ИЛИ 6 СМ.
МОЖЕ ДА СЕ ИЗРАБОТАТ И ДРУГИ ГОЛЕМИНИ ПО ВАША ЖЕЛБА.
НУДИМЕ И МАЈСТОРИ ЗА РЕДЕЊЕ НА ИСТАТА. ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Скопје - пред 7 месеци, 3 седмици   |  Цена: 16.00 eur
МЕРМЕРНА БУЊА И УКРАСЕН КАМЕН

МЕРМЕРНА БУЊА И УКРАСЕН КАМЕН

МЕРМЕРНА БУЊА -ЗА САМО 1100 ДЕН ЗА 1М2-ЖОЛТА,БЕЛА,СИВА,ЦРВЕНКАСТА,БЕЛА СО ЦРНИ ТОЧКИ И ДР.НАПРАВЕТЕ ГО ВАШИОТ ДОМ КАКО ОД БАЈКИТЕ.
ПЛОЧКИ ОД ПРИРОДЕН КАМЕН-ВО МНОГУ БОИ-ЗА НАЈРАЗЛИЧНИ ВНАТРЕШНИ И НАДВОРЕШНИ УРЕДУВАЊА.
МЕРМЕРНИ И ГРАНИТНИ ПЛОЧКИ.СКАЛИ,КАМИНИ,ШАНКОВИ И ДР. ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Скопје - пред 7 месеци, 3 седмици   |  Цена: 1100.00 mkd
НАДГРОБНИ СПОМЕНИЦИ

НАДГРОБНИ СПОМЕНИЦИ

ИЗРАБОТКА И МОНТАЖА НА НАДГРОБНИ МЕРМЕРНИ СПОМЕНИЦИ.ЦЕНА ОД 550 ЕВРА ПА НАГОРЕ (ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНА И МОНТАЖАТА)

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Скопје - пред 7 месеци, 3 седмици   |  Цена: 550.00 eur
PVC Stolarija (Vrati, prozorci.....)

PVC Stolarija (Vrati, prozorci.....)

EXTRA ponuda za PVC prozorci i vrati izraboteni spored avstriski standardi KMG po povolni ceni. Kontaktirajte ne i nie ke vi dademe ponuda koja nema da mozete da ja odbiete. Ispratete go vaseto baranje na mail ili preku telefon.

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Скопје - пред 7 месеци, 3 седмици   |  Цена: 1.00 eur
Јас сум директор на група на финансиски партнери

Јас сум директор на група на финансиски партнери

Здраво,
  Јас сум директор на група на финансиски партнери. Денес, ќе најдеме дека банките веќе не се даде кредит. Повеќето граѓани имаат добри проекти, но недостаток на средства за нивно спроведување. Со оглед на сето ова, имаме воспоставено група од 14 луѓе и ние сме акционери во неколку банки. Решивме ...

PRODAVAM

PRODAVAM

se prodaavat plugovi i masina za sadenje tutun
informacii na tel:
077-747-909 ...