Proizvodstvo na vnatresni vrati po merka

Proizvodstvo na vnatresni vrati po merka

Производство на внатрешни(ентериерни) врати по мерка
Што значи нема кршење нема штемување, целиот производ е наше производство и сме независни од сите димензии.Доагаме зимаме мерки на вашиот простор и ги изработуваме вратите по ваша желба ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Скопје - пред 1 месец, 4 седмици   |  Цена: 120.00 eur
Proizvodstvo na vnatresni (sobni)  vrati

Proizvodstvo na vnatresni (sobni) vrati

Производство на внатрешни(ентериерни) врати по мерка
Што значи нема кршење нема штемување, целиот производ е наше производство и сме независни од сите димензии.Доагаме зимаме мерки на вашиот простор и ги изработуваме вратите по ваша желба ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Скопје - пред 1 месец, 4 седмици   |  Цена: 7300.00 mkd
Vrati po merka

Vrati po merka

Производство на внатрешни(ентериерни) врати по мерка
Што значи нема кршење нема штемување, целиот производ е наше производство и сме независни од сите димензии.Доагаме зимаме мерки на вашиот простор и ги изработуваме вратите по ваша желба ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Скопје - пред 1 месец, 4 седмици   |  Цена: 120.00 eur
Vibrator i dve vibratorski igli

Vibrator i dve vibratorski igli

Prodavam vibratpr so dve vibratorski igli za vibriranje beton. Vibratorot e vo dobra sostojba

PVC ROLETNI / ПВЦ РОЛЕТНИ . . . 350 мкд

PVC ROLETNI / ПВЦ РОЛЕТНИ . . . 350 мкд

ПРОДАВАМ СОЧУВАНИ ПОЛОВНИ ПВЦ РОЛЕТНИ за ПРОЗОРИ /БЕЛИ и КАФЕНИ/.

ДИМЕНЗИЈА НА ПВЦ РОЛЕТНИ: ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Скопје - пред 2 месеци, 1 седмица   |  Цена: 350.00 mkd
CEVKI - ЦЕВКИ / PROFIL - ПРОФИЛ / PARCHINJA POLOVNI

CEVKI - ЦЕВКИ / PROFIL - ПРОФИЛ / PARCHINJA POLOVNI

ПРОДАВАМ ПОЛОВНИ ПАРЧИЊА

ЦЕВКИ со ДИМЕНЗИЈА: ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Скопје - пред 2 месеци, 1 седмица   |  Цена: 100.00 mkd
SEKIRI/СЕКИРИ - LOPATI/ЛОПАТИ - KOPACHI/КОПАЧИ

SEKIRI/СЕКИРИ - LOPATI/ЛОПАТИ - KOPACHI/КОПАЧИ

ПРОДАВАМ:

* 2 КОПАЧА без РАЧКИ - 42cm - 52cm; ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Скопје - пред 2 месеци, 1 седмица   |  Цена: 200.00 mkd
Proizvodnja i prodaja peleta od bukovog drveta za grejanje

Proizvodnja i prodaja peleta od bukovog drveta za grejanje

Proizvodnja i prodaja peleta od bukovog drveta za grejanje, sa ostatkom pepela do 1%, kaloricne vrednosti oko 5KW za 1 kg peleta.
Prodaja na malo i veliko sa mogucnoscu prevoza.
Extra kvalitet - povoljne cene ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Куманово - пред 2 месеци, 3 седмици   |  Цена: 10.00 mkd
Се продава сталажа и понкт

Се продава сталажа и понкт

Се продава сталажа со димензии 260x150x50 цена 2500денари и понкт со димензии 300x90x65 цена 3500 цените се фиксни.

Финансиска поддршка на луѓето во финансиски тешкотии

Финансиска поддршка на луѓето во финансиски тешкотии

Јас сум на приватен инвеститор и јас нудат пари заеми кои се движат од € 3.000 до 500.000 € за сите поединци со добар карактер и можат да ги плаќаат без уништување на нивните месечни или годишни буџет. Ви благодариме да ме контактирате за повеќе информации.
Слободно можете да ме ...

Prodajem preduzece u Bijeljini

Prodajem preduzece u Bijeljini

Separacija i sljunkara sa drobilicom i fabrikom betona
upravnom zgradom, trafo stanica, radionica, bager sa svim propratnim alatom, kompletno gradjevinsko preduzece za proizvodnju sljunka i peska
Bosna i Hercegovina Bijeljina Janja ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Скопје - пред 4 месеци, 1 седмица   |  Цена: 750000.00 eur
Продавам 4 рамки од прозори и една врата

Продавам 4 рамки од прозори и една врата

Продавам 4 рамки од прозори и една врата. Стаклото на прозорите е сочувано, рамките се во ред, но две се скршени. Цена: 2000 денари. ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Скопје - пред 4 месеци, 2 седмици   |  Цена: 2000.00 mkd
Понуда за заем по ниска каматна стапка

Понуда за заем по ниска каматна стапка

Ја ставив на располагање кредит од 2000 € за 900.000 € во едноставни термини со каматна стапка од 2% до 5%. Јас исто така, направи инвестиции и заеми помеѓу одредени видови. кредити Нудам краткорочни, среднорочни и долгорочни соработка со мојот адвокат. ние не го знаете вашиот обичаи и нашите трансфери се ...

agolna kada 90 x 90 so sifon,nogalki ,maska,

Agolna kada 90 x 90 so sifon,nogalki ,maska,

agolna tus kada LEA 90 x 90 so sifon,nogalki,maska,otozdola so sipki....Odlicna vednas,ekspres se postavuva bez montaza i dzidanje.lesna za nosenje....vo prodavnica e 4000 den

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Скопје - пред 4 месеци, 4 седмици   |  Цена: 2000.00 mkd
PROZORI SO KASA 3 KRILA

PROZORI SO KASA 3 KRILA

Se prodava 3 krilni prozori, 1 e so kasa a drugite 2 se bez.

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Градежни материјали  |   Скопје - пред 5 месеци, 1 седмица   |  Цена: 3000.00 mkd