Откуп на билки

Откуп на билки

Се откупува:

- смил ...

Прикажи го огласот  |   Препарати и лекови »  Чаеви  |   Скопје - пред 1 година, 5 месеци
ЧАЈ ЗА СТОМАЧНИ ТЕГОБИ

ЧАЈ ЗА СТОМАЧНИ ТЕГОБИ

Е повекедецениски докажан природен производ кој се покажува како исклучително ефикасен при стомачни тегоби и дијагнози на дигестивен систем. Чајот е 100% природен производ и истиот има карминативно, стомахично, спазмолитично, благо седативно, холагогно и антидијароично дејство.

Алтернативни начини ...

Прикажи го огласот  |   Препарати и лекови »  Чаеви  |   Скопје - пред 1 година, 8 месеци   |  Цена: 285.00 mkd
ЧАЈ ЗА ПРОСТАТА

ЧАЈ ЗА ПРОСТАТА

Е повекедецениски докажан природен производ кој се покажува како исклучително ефикасен за промовирање на општата функционалност и здравје на простатата без некои познати несакани ефекти. Миксот од специјално избрани природни медицински билки и чаеви во оваа чајна мешавина нуди ефикасен одговор и имуно подршка при инхибиција, акутни и хронични воспаленија ...

Прикажи го огласот  |   Препарати и лекови »  Чаеви  |   Скопје - пред 1 година, 8 месеци   |  Цена: 285.00 mkd
ЧАЈ ЗА ЖЕНСКИ ТЕГОБИ

ЧАЈ ЗА ЖЕНСКИ ТЕГОБИ

Е повекедецениски докажан природен производ кој се покажува како исклучително ефикасен при повеке типови женски болести. Миксот од специјално избрани медицински билки и во оваа чајна мешавина нуди ефикасен одговор при менструални проблеми, инфекции и воспаленија.

Нашиот ЧАЈ ЗА ЖЕНСКИ ТЕГОБИ кој 30 години се продава и го признаваат многу ...

Прикажи го огласот  |   Препарати и лекови »  Чаеви  |   Скопје - пред 1 година, 8 месеци   |  Цена: 285.00 mkd
Korjen vrijesa(briar)

Korjen vrijesa(briar)

Kupujem korjen vrijesa( Calluna vulgaris) velicine 5-20kg
Dobro placam. Crna Gora Kotor
Tel 0038267211821 ...

Прикажи го огласот  |   Препарати и лекови »  Чаеви  |   Скопје - пред 1 година, 8 месеци
Чај за колитис од Билна Аптека МАТИЈА

Чај за колитис од Билна Аптека МАТИЈА

Е повекедецениски докажан природен производ кој се покажува како исклучително ефикасен при колитис и останати стомачни тегоби. Формулата применета во оваа чајна мешавина останува уникатна при целиот начин на мешање притоа обезбедувајќи адекватна био-достапност и рамнотежа на сите состојки содржани во овој производ. Овој метод на производство го искористува полниот ...

Прикажи го огласот  |   Препарати и лекови »  Чаеви  |   Скопје - пред 1 година, 9 месеци   |  Цена: 285.00 mkd
Чај за слабеење од Билна Аптека МАТИЈА

Чај за слабеење од Билна Аптека МАТИЈА

Во услови на брз животен распоред тешко можеме да се придржуваме на здрав начин на исхрана и редовни физички активности. Доколку сакаме да бидеме слаби а притоа здрави и витални во тоа може да ви помогне Билна Аптека МАТИЈА со уникатниот чај за слабеење. Испробан на десетици илјади задоволни потрошувачи ...

Прикажи го огласот  |   Препарати и лекови »  Чаеви  |   Скопје - пред 1 година, 9 месеци   |  Цена: 339.00 mkd
ЧАЈ ЗА НЕРВИ од Билна Аптека МАТИЈА

ЧАЈ ЗА НЕРВИ од Билна Аптека МАТИЈА

Е повекедецениски докажан природен производ кој се покажува како исклучително ефикасен при стрес, нервоза и нестабилен нервен систем. Миксот од специјално избрани медицински билки и во оваа чајна мешавина нуди ефикасен одговор при страв, паника, вознемиреност и депресија. Формулата применета во оваа чајна мешавина останува уникатна при целиот начин на ...

Прикажи го огласот  |   Препарати и лекови »  Чаеви  |   Скопје - пред 1 година, 10 месеци   |  Цена: 285.00 mkd
Чај за бубрези од Билна Аптека МАТИЈА

Чај за бубрези од Билна Аптека МАТИЈА

ЧАЈ ЗА БУБРЕЗИ И МОКРАЧНИ КАНАЛИ

Отпадните производи кои се создаваат во крвотокот може да предизвикаат широк спектар на бубрежни заболувања и заболувања во мокрачните канали. Лошата исхрана, дијабетесот и високиот крвен притисок се едни од неколкуте главните причини за заболување на бубрезите. ...

Прикажи го огласот  |   Препарати и лекови »  Чаеви  |   Скопје - пред 1 година, 10 месеци   |  Цена: 285.00 mkd
Откуп на чај

Откуп на чај

Вршиме откуп на чај и тоа:

- Цвет од липа ...

Otkup na bilki

Otkup na bilki

Vrsime otkup na bilki:

plod od smreka ...

Прикажи го огласот  |   Препарати и лекови »  Чаеви  |   Скопје - пред 2 години, 2 месеци
Caevi, kapki i mevlemi od lekoviti bilki

Caevi, kapki i mevlemi od lekoviti bilki

Caevi, kapki i mevlemi od lekoviti bilki se podgotveno na prirodna baza, Caevi za prostata, vnatresni hemoroidi, smiruvanje, cirkulacija, procistuvanje na krvta, beli drobovi, reuma i giht i t n, kapki za zamasten crn drob, prostata, cirkulacija, holesterol, krven pritisok i t n kako i mevlemi

Прикажи го огласот  |   Препарати и лекови »  Чаеви  |   Скопје - пред 2 години, 4 месеци   |  Цена: 120.00 mkd
Stop za alkoholizmot

Stop za alkoholizmot

Stop za alkoholizmot.Priroden preparat za odviknuvanje od alkohol.Moze da se stava vo hrana i bez znaenje na pacientot so sto istiot ke bide mnogu posmiren,ke ima se pomala zelba za alkohol bidejki preparatot predizvikuva gadenje i odbivnost srema alkoholot.
Telefon.070/236323

Прикажи го огласот  |   Препарати и лекови »  Чаеви  |   Скопје - пред 2 години, 5 месеци
Чај за дијабетес од Билна Аптека МАТИЈА

Чај за дијабетес од Билна Аптека МАТИЈА

ЧАЈ ЗА ДИЈАБЕТЕС е 100% природна комбинација од квалитетно одбрани медицински чаеви кој само во Македонија е користен од десетици илјади потрошувачи со одлични резултати. Истиот е добитник на високи признанија на саемите за алтернативна медицина и е редовно препорачуван од доктори на просторите на поранешна Југославија.

Помага при: ...

Прикажи го огласот  |   Препарати и лекови »  Чаеви  |   Скопје - пред 2 години, 5 месеци   |  Цена: 250.00 mkd
Mast za hemoroidi od Bilna Apteka MATIJA

Mast za hemoroidi od Bilna Apteka MATIJA

Mast za hemoroidi e 100% priroden preparat koj se prodava veke 20 god. i samo vo Makedonija go koristele desetici iljadi zadovolni pacienti so besprekorni rezultati. Proizvodot se prodava vo cela poranesna Jugoslavija i JugoIstocna Evropa.

Pomaga pri: ...

Прикажи го огласот  |   Препарати и лекови »  Чаеви  |   Скопје - пред 2 години, 5 месеци   |  Цена: 290.00 mkd