prodavam klima ured BEKO

Prodavam klima ured BEKO

prodavam klima ured BEKO,poradi preselba edna godina koristena skoro nova.

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Апарати за домаќинство  |   Битола - пред 1 година, 11 месеци   |  Цена: 7000.00 mkd
prodavam lavabo

Prodavam lavabo

prodavam lavabo edna godina koristeno skoro novo.

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Апарати за домаќинство  |   Битола - пред 1 година, 11 месеци   |  Цена: 1500.00 mkd
Prodavam frizider za dlaboko zamrznuvanje

Prodavam frizider za dlaboko zamrznuvanje

Prodavam frizider za dlaboko zamrznuvanje, slovensko poteklo, so nov motor i vo odlicna sostojba, Kapacitet 400 litri.

pravosmukalka

Pravosmukalka

skoro novo

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Апарати за домаќинство  |   Битола - пред 2 години, 1 месец   |  Цена: 1000.00 mkd
mikrobranova pecka,nova

Mikrobranova pecka,nova

prodavam mnogu eftino

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Апарати за домаќинство  |   Битола - пред 2 години, 1 месец   |  Цена: 2000.00 mkd
Продавам електрична печка

Продавам електрична печка

Продавам електрична печка „elind(4)“ во исправна состојба. Контакт на 047233146 и 075634194. Цена 4000 денари.

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Апарати за домаќинство  |   Битола - пред 2 години, 2 месеци   |  Цена: 4000.00 mkd
Prodavam kafemat SEVERIN

Prodavam kafemat SEVERIN

Prodavam aparat SEVERIN za pravenje na kafe (makijato, ekspreso), kapucino. Isto taka e pogodna za prigotvuvanje na instant caevi (vo kesicki). Aparatot e skoro nov!!!

Tel. 077 546 178 Vlatko ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Апарати за домаќинство  |   Битола - пред 2 години, 2 месеци   |  Цена: 3.00 mkd
АНТИДЕКУБИТАЛЕН ДУШЕК И ВАКУМ АСПИРАТОР

АНТИДЕКУБИТАЛЕН ДУШЕК И ВАКУМ АСПИРАТОР

Продавам:
1.Антидекубитален душек со димензии 200х90х6 см е пневматски душек со комбинација е од 130 ќелии во повеќе секции. Служи како превентива и терапија на декубитос. Душекот се испорачува со компресор кој служи за пумпање и одржување на состојбата.
2.Вакум аспиратор ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Апарати за домаќинство  |   Битола - пред 2 години, 3 месеци   |  Цена: 300.00 eur
Fiskalna kasa Syenrgy sy50

Fiskalna kasa Syenrgy sy50

Se prodava fiskalna kasa Syenrgy sy50 mnogu malce koristena.

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Апарати за домаќинство  |   Битола - пред 2 години, 8 месеци   |  Цена: 3500.00 mkd
GREAC NA PLIN   3 KW

GREAC NA PLIN 3 KW

PRODAVAM GREAC NA PLIN 3 KW KORISTEN 2 MESECA TURSKO POIZDVODSTVO

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Апарати за домаќинство  |   Битола - пред 3 години, 2 месеци   |  Цена: 1300.00 mkd
FRITEZA

FRITEZA

FRITEZA MALKU KORISTENA MNOGU SOCUVANA

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Апарати за домаќинство  |   Битола - пред 3 години, 2 месеци   |  Цена: 1000.00 mkd
Epson SX115 + CISS(printer)

Epson SX115 + CISS(printer)

Print+Scan+Copy
Работен е 1 месец.
Има вграден систем за континуирано снабдување со мастило со кој имате голема заштеда.. ...

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Апарати за домаќинство  |   Битола - пред 3 години, 2 месеци   |  Цена: 6000.00 mkd
pecka  na nafta

Pecka na nafta

prodavam pecka na nafta,moze da se koristi ina drva

Прикажи го огласот  |   Градежништво, алат и домаќинство »  Апарати за домаќинство  |   Битола - пред 3 години, 7 месеци   |  Цена: 2000.00 mkd